Ciuperci umplute

Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde to

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ciuperci de dimensiuni medii
  • jumatate de tub din crema de cascaval
  • patrunjel
  • lapte
  • sare si piper
  • cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde tocat, sare si piper. Deasupra se razuieste cascaval. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se pun la copt la o temperatura de cca. 180 grade C timp de 15 minute.
Alte aperitive recomandate

Dovlecei umpluti

Rulada de spanac

Rulada de spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide