Ciuperci umplute cu parmesan

Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline. Se lasa sa se racoreasca si se ames

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cutie ciuperci
  • 1ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri parmesan
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 100g crema de branza cu verdeata
  • merge si cea fara verdeata

Mod de preparare

Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline.

Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu verdeata, sare, piper, crema de branza si parmesanul.

Se umplu palariile, se pun in forma unsa cu ulei si se dau 30 min la cuptor.

Reteta propusa de S_tana
Se pot servi calde sau reci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de legume cu carne de porc

Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...

Tocanita de legume cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca