Ciuperci umplute cu parmesan

Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline. Se lasa sa se racoreasca si se ames

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cutie ciuperci
  • 1ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri parmesan
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 100g crema de branza cu verdeata
  • merge si cea fara verdeata

Mod de preparare

Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline.

Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu verdeata, sare, piper, crema de branza si parmesanul.

Se umplu palariile, se pun in forma unsa cu ulei si se dau 30 min la cuptor.

Reteta propusa de S_tana
Se pot servi calde sau reci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...