Clatite umplute cu soia si ciuperci

Clatite umplute cu soia si ciuperci este o delicioasa reteta de post.Pentru a face aceste clatite aveti nevoie de ciuperci, cubulete de soia, bulion,faina, sare, apa minerala

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr faina
  • sare
  • apa minerala
  • ulei
  • 2 linguri bulion
  • 2 ceapa
  • 300gr soia cubulete
  • 2 linguri zahar
  • 500 gr ciuperci
  • apa

Mod de preparare

Se prepara clatitele din timp. Intr-o oala punem apa la fiert. Cand clocoteste dam drumul la soia si lasam sa dea cateva clocote. Dupa ce a fiert le dam sub jet de apa de cateva ori. Lasam sa se scurga apa din ele.
Intr-o cratita punem ulei prajim ceapa, punem si soia, sare, 2 linguri bulion si zahar.Se face un sos grosut.
Separat in alta oala prajim ceapa si agaugam ciupercile taiate cubulete, sare si apa si lasam sa fiarba. Cand ne dam seama ca au fiert facem un sos din faina si apa pe care il adaugam in cipureci. Lasam sa mai fiarba vreo 5 minute.
Umplem clatitele cu sosul de soia, le rulam, punem intr-o farfurie peste care adaugam sosul de ciuperci.


Se serveste fierbinte.Pofta buna.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii