Crenvursti cu ciuperci

Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat. Framantati tocatura cu doua linguri de apa rece, puneti zaharul, om

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g ciuperci albe
  • tinere si frumoase
  • 250 g slanina
  • sare
  • o lingurita cu zahar

Mod de preparare

Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat.

Framantati tocatura cu doua linguri de apa rece, puneti zaharul, omogenizand-o foarte bine si lasati-o la rece, timp de 24 de ore.

Separat, spalati bine ciupercile, taiati-le marunt si puneti slanina taiata in cuburi mici.

Framantati amestecul, apoi umpleti intestine subtiri de oaie pe care le rasuciti din 15 in 15 cm.
Consumati crenvurstii fierti in apa clocotita cu garnituri din salate de cruditati.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide