Drob de ciuperci

Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine. Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe mijlocii
  • 10 fire de ceapa verde
  • 5 oua
  • 3 linguri cu smantana
  • faina
  • sare
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine.

Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc, lasati-le sa se raceasca, dupa care combinati-le cu foile de ceapa verde tocate marunt, cu verdeata si sare, dupa

gust.

Puneti in compozitie piper, incorporati unul cate unul galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare.

Dintr-un ou, smantana, faina cat cuprinde si 1/4 lingurita cu sare, pregatiti un aluat.

Ungeti o cratita cu unt, intindeti o foaie de aluat si cu aceasta imbracati fundul si peretii vasului, depasind chiar

marginile.

Turnati aici compozitia de ciuperci, acoperiti-o cu mar-

ginile foii si dati aluatul la cuptor sa se coaca, timp de 30 de minute
Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...