Drob de ciuperci

Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine. Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe mijlocii
  • 10 fire de ceapa verde
  • 5 oua
  • 3 linguri cu smantana
  • faina
  • sare
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine.

Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc, lasati-le sa se raceasca, dupa care combinati-le cu foile de ceapa verde tocate marunt, cu verdeata si sare, dupa

gust.

Puneti in compozitie piper, incorporati unul cate unul galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare.

Dintr-un ou, smantana, faina cat cuprinde si 1/4 lingurita cu sare, pregatiti un aluat.

Ungeti o cratita cu unt, intindeti o foaie de aluat si cu aceasta imbracati fundul si peretii vasului, depasind chiar

marginile.

Turnati aici compozitia de ciuperci, acoperiti-o cu mar-

ginile foii si dati aluatul la cuptor sa se coaca, timp de 30 de minute
Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca