Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina. Cand ci
Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina.
Cand ciupercile sunt patrunse inchideti focul si lasati-le
sa se raceasca.
Treceti-le apoi de doua ori prin masina de tocat came si puneti-le intr-un castron.
Combinati-le cu putin unt, ouale batute, faina, incorporati putin cate putin si cascavalul dat pe razatoarea mica. Potriviti, dupa gust, de sare si piper.
Din compozitie faceti galusti, dati-le prin faina si fierbeti-le intr-un vas cu apa care clocoteste.
Dati focul mic si dupa 10-15 minute, galustele se ridica la suprafata.
Scoateti-le cu o spumiera, pe un platou, pudrati-le cu cascaval ras, stropiti-le cu unt fierbinte, apoi puneti-le cateva minute in cuptorul cald.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii