Galuste cu ciuperci

Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina. Cand ci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri cu cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina.

Cand ciupercile sunt patrunse inchideti focul si lasati-le

sa se raceasca.

Treceti-le apoi de doua ori prin masina de tocat came si puneti-le intr-un castron.

Combinati-le cu putin unt, ouale batute, faina, incorporati putin cate putin si cascavalul dat pe razatoarea mica. Potriviti, dupa gust, de sare si piper.

Din compozitie faceti galusti, dati-le prin faina si fierbeti-le intr-un vas cu apa care clocoteste.

Dati focul mic si dupa 10-15 minute, galustele se ridica la suprafata.

Scoateti-le cu o spumiera, pe un platou, pudrati-le cu cascaval ras, stropiti-le cu unt fierbinte, apoi puneti-le cateva minute in cuptorul cald.
Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide