Iepure cu bureti iuti

1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate parti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne de iepure
  • 500 g bureti iuti sau iutari
  • 200 g coacaze rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • 3-4 fire cimbru
  • 100 ml ulei
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate partile.

2. Separat se calesc in 50 ml de ulei ciupercile (curatate spalate si scurse bine de apa) pana cand sunt rumenite bine.

3. Se scot ciupercile din tigaie, se presara cu sare si piper dupa gust, iar apoi se pastreaza la cald.

4. Se pune in tigaie un pic de ulei, si se calesc coacazele la foc iute circa 1-2 minute.

5. Se stinge cu vinul, se adauga cimbru, catelul de usturoi intreg, se potriveste cu sare si piper si se mai lasa 1-2 minute pe foc.
Bucatile de iepure se servesc cu iutarii calzi si cu sosul de coacaze.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca