Tocati marunt ceapa, apoi caliti-o timp de 4-5 minute in ulei fierbinte, pe foc domol. Cand ceapa devine translucida, adaugati ciupercile, sucul de r
Tocati marunt ceapa, apoi caliti-o timp de 4-5 minute in ulei fierbinte, pe foc domol.
Cand ceapa devine translucida, adaugati ciupercile, sucul de rosii, piper si lasati-le sa fiarba incet, pe foc mic,
30-40 de minute.
Puteti pune vasul si in cuptor, tot acoperit, dar adaugati cate putina apa pana cand ciupercile sunt fierte.
Daca observati ca uleiul se ridica peste ciuperci, puneti mararul si sare, dupa gust.
Condimentati preparatul si cu zeama de lamaie si serviti-l rece drept felul intai.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii