Tocati marunt ceapa, apoi caliti-o timp de 4-5 minute in ulei fierbinte, pe foc domol. Cand ceapa devine translucida, adaugati ciupercile, sucul de r
Tocati marunt ceapa, apoi caliti-o timp de 4-5 minute in ulei fierbinte, pe foc domol.
Cand ceapa devine translucida, adaugati ciupercile, sucul de rosii, piper si lasati-le sa fiarba incet, pe foc mic,
30-40 de minute.
Puteti pune vasul si in cuptor, tot acoperit, dar adaugati cate putina apa pana cand ciupercile sunt fierte.
Daca observati ca uleiul se ridica peste ciuperci, puneti mararul si sare, dupa gust.
Condimentati preparatul si cu zeama de lamaie si serviti-l rece drept felul intai.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti