Tocati marunt ceapa, apoi caliti-o timp de 4-5 minute in ulei fierbinte, pe foc domol. Cand ceapa devine translucida, adaugati ciupercile, sucul de r
Tocati marunt ceapa, apoi caliti-o timp de 4-5 minute in ulei fierbinte, pe foc domol.
Cand ceapa devine translucida, adaugati ciupercile, sucul de rosii, piper si lasati-le sa fiarba incet, pe foc mic,
30-40 de minute.
Puteti pune vasul si in cuptor, tot acoperit, dar adaugati cate putina apa pana cand ciupercile sunt fierte.
Daca observati ca uleiul se ridica peste ciuperci, puneti mararul si sare, dupa gust.
Condimentati preparatul si cu zeama de lamaie si serviti-l rece drept felul intai.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.
Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj