Mancare scazuta din galbiori cu aripi de pui

O mancare delicioasa, usor de preparat si usor de digerat!

Portii
3
Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 aripi de pui
  • un borcan mic de galbiori conservati
  • 1 ceapa taiata julien
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei
  • 1 lingurita de pasta de tomate
  • 1 lingura de faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • marar verde
  • un praf de nucsoara macinata

Mod de preparare

Se incinge uleiul si prajim la foc domol aripioarele spalate si curatate, pana se rumenesc frumos. Scoatem aripioarele si in uleiul ramas calim ceapa taiata julien, usturoiul feliat, pentru a parfuma preparatul, ardeiul taiat feliute subtiri si galbiorii scursi bine. Cand legumele se calesc, adaugam si aripioarele prajite, adaugam pasta de tomate, lasam sa se caleasca un pic cu legumele, amestecand continuu si adaugam si lingura de faina si adaugam o cana de apa turnata in fir subtire, amestecand usor pana ce preparatul devine omogen si cremos. Saram si piperam dupa gust, adaugam dupa ce oprim focul un praf de nucsoara, foile de dafin si mararul tocat fin.

Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de macese

Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...

Gem de macese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii