Fierbeti apa in clocote, puneti o lingurita cu otet si pregatiti in aceasta ochiuri romanesti. Puneti-le pe un platou. Separat, spalati ciupercile, d
Fierbeti apa in clocote, puneti o lingurita cu otet si pregatiti in aceasta ochiuri romanesti.
Puneti-le pe un platou. Separat, spalati ciupercile, desprindeti-le piciorusul si taiati totul in felii fine.
Intr-un vas cu unt, caliti ceapa tocata foarte fin sl, cand aceasta incepe sa se rumeneasca, puneti ciupercile, acoperiti vasul si lasati-l la foc domol pana cand lichidul lasat se evapora aproape complet.
Asezati ciupercile pe platou in jurul ochiurilor romanesti, ca intr-o coroana.
Aduceti preparatul la masa potrivit de sare si decorat cu
patrunjel verde.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati