Spalati ciupercile, tocati-le marunt, apoi caliti-le, in 50 g de unt, acoperit, la foc mic, pana cand incep a se rumeni. Separat, bateti ouale ca pent
Spalati ciupercile, tocati-le marunt, apoi caliti-le, in 50 g de unt, acoperit, la foc mic, pana cand incep a se rumeni. Separat, bateti ouale ca pentru omleta si turnati-le intr-o tigaie cu 50 g de unt fierbinte.
Rumeniti omleta pe ambele fete, rasturnati-o pe un platou, puneti deasupra ciupercile calite, rulati omleta, taiati-o in bucati mari si aduceti preparatul la masa.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti