Omleta cu ciuperci

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le felii daca sunt mari, iar cele mici lasati-le intregi, apoi puneti-le la calit in unt, impreuna cu ceapa toc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 g unt sau ulei
  • 5 oua
  • o ceasca de lapte
  • 250 g cascaval
  • o ceapa
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le felii daca sunt mari, iar cele mici lasati-le intregi, apoi puneti-le la calit in unt, impreuna cu ceapa tocata, pana cand se evapora toata apa lasata de ciuperci.

Separat, bateti ouale intr-un castron, adaugati laptele, puneti sare si piper si amestecati-le cu ciupercile racite.

Turnati apoi compozitia intr-un vas uns cu unt.

Deasupra presarati cascaval ras, coaceti omleta 20 de minute si serviti-o fierbinte.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...