Omleta cu ciuperci

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le felii daca sunt mari, iar cele mici lasati-le intregi, apoi puneti-le la calit in unt, impreuna cu ceapa toc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 g unt sau ulei
  • 5 oua
  • o ceasca de lapte
  • 250 g cascaval
  • o ceapa
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le felii daca sunt mari, iar cele mici lasati-le intregi, apoi puneti-le la calit in unt, impreuna cu ceapa tocata, pana cand se evapora toata apa lasata de ciuperci.

Separat, bateti ouale intr-un castron, adaugati laptele, puneti sare si piper si amestecati-le cu ciupercile racite.

Turnati apoi compozitia intr-un vas uns cu unt.

Deasupra presarati cascaval ras, coaceti omleta 20 de minute si serviti-o fierbinte.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii