Omleta cu ciuperci

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le felii daca sunt mari, iar cele mici lasati-le intregi, apoi puneti-le la calit in unt, impreuna cu ceapa toc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 g unt sau ulei
  • 5 oua
  • o ceasca de lapte
  • 250 g cascaval
  • o ceapa
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le felii daca sunt mari, iar cele mici lasati-le intregi, apoi puneti-le la calit in unt, impreuna cu ceapa tocata, pana cand se evapora toata apa lasata de ciuperci.

Separat, bateti ouale intr-un castron, adaugati laptele, puneti sare si piper si amestecati-le cu ciupercile racite.

Turnati apoi compozitia intr-un vas uns cu unt.

Deasupra presarati cascaval ras, coaceti omleta 20 de minute si serviti-o fierbinte.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide