Parjoale de ciuperci

Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g ciuperci
  • 3 oua
  • o ceapa mare
  • un pahar cu ulei
  • 2 felii de paine
  • o ceasca mare cu faina
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de paine muiat in apa rece si stors foarte bine.

In compozitie puneti, de asemenea, ouale (opriti 2 galbenusuri), sare, piper si marar verde tocat, totul dupa gust.

Omogenizati foarte bine compozitia, faceti parjoale potrivit de mari, tavaliti-le prin faina si prajiti-le in ulei fierbinte.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...