Caliti un minut in ulei fierbinte ceapa tocata marunt, adaugati ciupercile spalate si tocate in bucati mai mari, acoperiti vasul si lasati sa fiarba p
Caliti un minut in ulei fierbinte ceapa tocata marunt, adaugati ciupercile spalate si tocate in bucati mai mari, acoperiti vasul si lasati sa fiarba pana cand apa lasata de ciuperci scade complet.
In continuare, treceti prin masina de tocat carnea, franzela muiata in lapte si bine stoarsa, ceapa si ciupercile calite si racite.
Omogenizati compozitia, puneti-o in doua tavi lungi si inguste, unse cu putin unt sau margarina si asezati tavile pe baie de aburi in cuptorul fierbinte pentru ca pasteta sa se rumeneasca frumos.
Decorati preparatul cu cate 2-3 ciupercute fripte la gratar.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii