1.Am prajit in putin ulei pieptul de pui, apoi l-am pus deoparte si am calit ceapa. 2.Am adaugat champignonii taiati felii si am lasat sa fiarba, acop
1.Am prajit in putin ulei pieptul de pui, apoi l-am pus deoparte si am calit ceapa.
2.Am adaugat champignonii taiati felii si am lasat sa fiarba, acoperit...cind erau gata am adaugat pieptul,
apoi smintina, am lasat sa dea un clocot, sarat- piperat, stins focul si pus patrunjelul.
4. alaturi de mamaliga Mayei de aici
Reteta propusa de Adriana Nicoleta
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti