Pilaf de grau cu ciuperci

Arpacasul l-am spalat si l-am pus la inmuiat in apa. Cu ciupercile am facut un experiment. Se zice ca daca nu vrei sa lase apa aia neagra la gatit sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • grau (arpacas)
  • 1 kg ciuperci
  • 1/2 kg spanac
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Arpacasul l-am spalat si l-am pus la inmuiat in apa.

Cu ciupercile am facut un experiment. Se zice ca daca nu vrei sa lase apa aia neagra la gatit sa le tii in apa cu lamaie. Eu am incercat asta si nu am vazut niciun efect. Asa ca azi am incercat altceva. Le-am curatat, le-am tocat si le-am dat cu sare. Dupa o ora le-am stors.

Am calit ceapa, apoi cipercile, am adaugat si spanacul, si apoi graul.

Am adaugat o cana de apa, am pus capacul si am oprit focul dupa aproape trei sferturi de ora.


Reteta Pilaf de grau cu ciuperci a fost propusa de NoMcD

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...