Ciupercile Mu-err se pun in 150-200 ml apa si 2 linguri se sos de soia si se fierb 5 minute la foc iute. Se opreste ochiu si se lasa asa la cald, pana
Ciupercile Mu-err se pun in 150-200 ml apa si 2 linguri se sos de soia si se fierb 5 minute la foc iute. Se opreste ochiu si se lasa asa la cald, pana avem nevoie de ele. Se incinge Wok-ul, apoi se toarna uleiul si se lasa la incins. Pieptul de pui, taiat felioare subtirele se pune in uleiul incins. Se amesteca rapid timp de 3-4 minute, se adauga ustroiul tocat fin si sare dupa care se scoate si se pastreaza la cald. In uleiul ramas se adauga ceapa taiata pestisori. (In cazul in care mai e nevoie, adaugati 1-2 linguri de ulei). Ceapa nu o caliti mai mult de 30 de secunde. Adaugam ciupercile, saram (cu atentie) si amestecam. Dupa 4-5 minute se aduga Mu-err cu tot cu zeama, urmat de pieptul de pui si 2-3 linguri de sos soia, degustam. Adaugam sare, daca e nevoie. Repet, economisiti sarea, sosul de soia fiind destul de picant si sarat. Presaram amidonul deasupra, amestecam si oprim focul. Amestecam.
Se serveste cu orez basmati.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa