Foarte, foarte gustoasa, o mancare de toamna!!
Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare, se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, dupa care se scot si se scurg bine. Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida, ciupercile feliate. Se scurg de grasime.
Intr-o tavita mai inalta, punem conopida si ciupercile, adaugam si ardeiul taiat cubulete mici. Batem ouale impreuna cu smantana si branzica de vaci, saram si piperam dupa gust, adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume. Dam la cuptor cca. 20 de minute, pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti