Foarte, foarte gustoasa, o mancare de toamna!!
Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare, se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, dupa care se scot si se scurg bine. Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida, ciupercile feliate. Se scurg de grasime.
Intr-o tavita mai inalta, punem conopida si ciupercile, adaugam si ardeiul taiat cubulete mici. Batem ouale impreuna cu smantana si branzica de vaci, saram si piperam dupa gust, adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume. Dam la cuptor cca. 20 de minute, pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii