Taitei cu ciuperci

Ceapa se da pe razatoare, apoi se caleste in putin unt pana devine galbuie. Se adauga ciupercile curatite si taiate marunt apoi se calesc impreuna cu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g taitei lungi15 dkg gomba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 5-6 fire de patrunjel
  • 100 g cascaval razuit
  • Unt
  • Piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare, apoi se caleste in putin unt pana devine galbuie. Se adauga ciupercile curatite si taiate marunt apoi se calesc impreuna cu ceapa pana se inmoaie. Asezonam cu sare, piper si adaugam verdeata de patrunjel.

Fierbem taiteii, adaugam ciupercile, eventual putin unt.
Alte retete de mancare recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca