Se coc jumatatile de gogosari, la foc mare. Se curata si se taie bucati. Intre timp se fierb ghebele, se clatesc, se sareaza si se amesteca cu gogosa
Se coc jumatatile de gogosari, la foc mare. Se curata si se taie bucati. Intre timp se fierb ghebele, se clatesc, se sareaza si se amesteca cu gogosarii. Se caleste ceapa si se adauga si aceasta peste legume. Se pun toate la fiert, apoi se adauga sare, piper boabe si foi de dafin. Se toarna otetul si se mai lasa la fiert.
Tocanita se serveste cu usturoi.
Alte retete:
Legume la cuptor Placinta de dovleac Cartofi la cuptor
"Bunatati pentru Craciun" Ne place mult pestele, mai ales copt. Prietenii ce vin in vizita, abia asteapta sa...
Avat cu unt si lamaieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti