Curatati vineciorii si spalati-i bine sub jet de apa. Taiati piciorusele. Puneti-i intr-o tigaie cu vinul, sare, piper si putina nucsoara si lasati-i
Curatati vineciorii si spalati-i bine sub jet de apa. Taiati piciorusele. Puneti-i intr-o tigaie cu vinul, sare, piper si putina nucsoara si lasati-i la fiert, la foc potrivit, pana cand scade tot lichidul. Turnati peste ei uleiul si lasati-i sa se prajeasca uniform, pe ambele parti.
Inainte de servire, stropiti-i cu otet de mere, daca doriti.
Alte retete recomandate:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Ciuperci cu pilaf
Ciuperci pane
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa