Cu mixeru' am tocat mai intai morcovul si apoi am pus si ceapa peste. Legumele tb maruntite mai bine decat intr-o mancare oarecare ca sa se lege mai b
Cu mixeru' am tocat mai intai morcovul si apoi am pus si ceapa peste. Legumele tb maruntite mai bine decat intr-o mancare oarecare ca sa se lege mai bine, ca la zacusca.
Le-am pus la prajit in tigaie+ sare, am tocat si ciupercile + cozile, la tigaie si ele. Cand a scazut zeama pe care si-o lasa legumele se adauga pasta de ardei iute (puteti inlocui cu 2lgt cu bulion+ niste ardei iute rosu, tocat f fin). Ca sa-i invie gustul picant tb adaugata o substanta acra si apoi corectata cu putin zahar. Acreala s-a nimerit de data asta niste bors (ca prestam alaturi o ciorba), dar pot fi si cativa stropi de zeama de lamaie. Am pus 2 lg de bors, 2 lg suc de rosii si am desavarsit-o cu o lingurita cu zahar. I-am zburat si piperu', le-am lasat sa se imprieteneasca 2-3 min, timp in care s-a evaporat lichidul, dar a ramas gustul. si nici nu va imaginati ce gust bun poate sa dea combinatia asta.
Pofta buna !
Reteta propusa de Moatza
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii