Cu mixeru' am tocat mai intai morcovul si apoi am pus si ceapa peste. Legumele tb maruntite mai bine decat intr-o mancare oarecare ca sa se lege mai b
Cu mixeru' am tocat mai intai morcovul si apoi am pus si ceapa peste. Legumele tb maruntite mai bine decat intr-o mancare oarecare ca sa se lege mai bine, ca la zacusca.
Le-am pus la prajit in tigaie+ sare, am tocat si ciupercile + cozile, la tigaie si ele. Cand a scazut zeama pe care si-o lasa legumele se adauga pasta de ardei iute (puteti inlocui cu 2lgt cu bulion+ niste ardei iute rosu, tocat f fin). Ca sa-i invie gustul picant tb adaugata o substanta acra si apoi corectata cu putin zahar. Acreala s-a nimerit de data asta niste bors (ca prestam alaturi o ciorba), dar pot fi si cativa stropi de zeama de lamaie. Am pus 2 lg de bors, 2 lg suc de rosii si am desavarsit-o cu o lingurita cu zahar. I-am zburat si piperu', le-am lasat sa se imprieteneasca 2-3 min, timp in care s-a evaporat lichidul, dar a ramas gustul. si nici nu va imaginati ce gust bun poate sa dea combinatia asta.
Pofta buna !
Reteta propusa de Moatza
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa