Alegi zbirciogii intregi, ii speli si le scoti palariile, ii lasi sa se scurga, apoi pui sare pe ei. Carnea de miel tocata o amesteci cu o ceapa, un
Alegi zbirciogii intregi, ii speli si le scoti palariile, ii lasi sa se scurga, apoi pui sare pe ei. Carnea de miel tocata o amesteci cu o ceapa, un galbenus de ou, verdeata tocata, sare si piper macinat. Amestecul acesta iI omogenizezi si umpli palariile de zbirciogi cu el. Ungi o cratita cu unt, pui palariile cu umplutura in sus, acoperi cu apa calda si scazi pe foc mic sau la cuptor. Cand carnea este buna de consumat, adaugi smantana sarata si scazi la cuptor sau pe plita, cu cratita descoperita. Servesti fierbinte, cu smantana, dapa gust. Zbirciogii ii folosesti in ziua in care i-ai cules. In sosul mancarii pui si coditele ciupercilor sa fiarba si le servesti alaturi de palariile umplute.
Alte retete usoare recomandate
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Musaca de vinete
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa