Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru ump
Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru umplutura.
Se face o compozitie din toate ingredientele dupa ce s-au oparit calamarii, ca la fierbere calamarii se micsoreaza. Se umplu calamarii si daca este cazul in capat se prind cu o scobitoare.
Se pun la prajit in ulei de masline cam 5 min. Se adauga vin alb cam o cana. Se lasa cam 10 min la fiert cu capac. Se adauga 3 rosii decojite si taiate cubulete si se mai lasa cateva minute sub capac.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa