Canapele cu crema de crab

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Crema de crab se prepara astfel: crabul se fierbe, se decorticheaza si se inabusa in ulei cu ceapa. Se ra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • canapele foitaj (10 buc) 0.150 kg
  • crema de crab 0.150 kg
  • Crema de crab: crab 0.170 kg
  • ulei 0.030 l
  • ceapa 0.025 kg
  • smantana 0.030 kg
  • suc de rosii 0.020 l
  • piper alb 0.001 kg
  • sare 0.002 kg
  • Decor: icre de Manciuria/icre negre 0.010 kg

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Crema de crab se prepara astfel: crabul se fierbe, se decorticheaza si se inabusa in ulei cu ceapa. Se raceste si se amesteca cu smantana, suc de rosii, piper si sare. Fiecare forma de foitaj (rotunda, mica, cu diametrul de circa 2 cm) se acopera cu pasta de crab in forma de avelina. Se decoreaza cu boabe de icre negre sau icre de Manciuria.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...