Conopida cu creveti

Se fierbe conopida. Se tapeteaza un platou cu frunze de salata verde. Se pune conopida deasupra. Se prepara maioneza, bine condimentata cu mustar.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 creveti (din conserva)
  • 300 ml maioneza
  • 1 lingura de ceapa
  • tocata marunt
  • frunze de salata verde
  • patrunjel tocat marunt
  • tarhon
  • felii de lamaie (facultativ
  • pentru ornat)

Mod de preparare

Se fierbe conopida.

Se tapeteaza un platou cu frunze de salata verde.

Se pune conopida deasupra.

Se prepara maioneza, bine condimentata cu mustar.

Se incorporeaza ceapa, putin patrunjel si tarhon.

Se toarna amestecul peste conopida.

Se serveste cu creveti si se decoreaza cu felii de lamaie.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute in aluat de bere

Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)

Chiftelute in aluat de bere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca