Se fierbe conopida. Se tapeteaza un platou cu frunze de salata verde. Se pune conopida deasupra. Se prepara maioneza, bine condimentata cu mustar.
Se fierbe conopida.
Se tapeteaza un platou cu frunze de salata verde.
Se pune conopida deasupra.
Se prepara maioneza, bine condimentata cu mustar.
Se incorporeaza ceapa, putin patrunjel si tarhon.
Se toarna amestecul peste conopida.
Se serveste cu creveti si se decoreaza cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)
Chiftelute in aluat de bereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj