Peste gatit in stil Marocan

Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute. Legumele se pun la prajit cu ulei. Cand zarzavatul este inmuiat se pune pestele si se acopera cu un a

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 bucati peste fara oase
  • 1 ceapa mare taiata felioare
  • 2-3 morcovi rondele
  • 2 ardei grasi
  • rosu si verde
  • taiati in 8 pe lungime
  • 1-2 ardei iuti taiati pe lungime
  • 4-5 catei de usturoi taiati in jumatate

Mod de preparare

Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute.

Legumele se pun la prajit cu ulei.

Cand zarzavatul este inmuiat se pune pestele si se acopera cu un amestec facut din:100 gr bulion de rosii, apa, 2 linguri praf de supa de pui, 1 lingurita boia dulce, sare. Coriandru verde, proaspat (cillantro) legatura intreaga. Se fierbe acoperit.

Se drege gustul daca e nevoie cu sare , ardei iute, se presara cu cillantru(coriandru frunze=cusbara).


Pofta buna!

Reteta Peste gatit in stil Marocan a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste gasiti aici:

Peste la tava cu praz,

Peste - rapid si bun,

Paste cu peste

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos