Orezul se curata si se spala. Dovleceii se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare. Ceapa se va taia marunt. Ardeiul gras se taie fin.
Orezul se curata si se spala. Dovleceii se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare. Ceapa se va taia marunt. Ardeiul gras se taie fin. Rosiile se vor taia felii. Orezul se va amesteca cu dovleceii, scoicile, crevetii, ceapa taiata, ardeiul gras, patrunjelul taiat marunt, se adauga margarina, condimentele, rosiile si 600 ml de apa. Se introduce la cuptor 25 minute la foc potrivit.
Se serveste fierbinte
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti