Prajim in ulei usturoiul si ceapa curatate si taiate marunt, pana devin sticloase. Adaugam vinul, sucul de rosii, sofranul si concentratul de supa. Fi
Prajim in ulei usturoiul si ceapa curatate si taiate marunt, pana devin sticloase. Adaugam vinul, sucul de rosii, sofranul si concentratul de supa. Fierbem sub capac pana se evapora surplusul de apa. Apoi adaugam scoicile strecurate, iar la urma presaram verdeata de patrunjel tocat.
Se serveste insotita de felii de paine prajita.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete
Pulpe de pui la cuptor
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti