Scoici prajite cu rosii

Prajim in ulei usturoiul si ceapa curatate si taiate marunt, pana devin sticloase. Adaugam vinul, sucul de rosii, sofranul si concentratul de supa. Fi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2 dl suc de rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cutii de conserva de scoici
  • 1 buchetel de verdeata de patrunjel
  • 1 lingurita de sofranel
  • 1 dl vin (alb)
  • 1 cubulet de concentrat de supa
  • putina sare

Mod de preparare

Prajim in ulei usturoiul si ceapa curatate si taiate marunt, pana devin sticloase. Adaugam vinul, sucul de rosii, sofranul si concentratul de supa. Fierbem sub capac pana se evapora surplusul de apa. Apoi adaugam scoicile strecurate, iar la urma presaram verdeata de patrunjel tocat.
Se serveste insotita de felii de paine prajita.

Alte mancaruri retete recomandate

Ciulama de ciuperci

Musaca de vinete

Pulpe de pui la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...