Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.
Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.
Scoateti stridiile din cochilii si ungeti generos interiorul cochiliilor cu unt topit. Asezati un strat de spanac fiert si tocat marunt.
Scufundati stridiile in vin rosu si asezati-le cate doua pe o cochilie. Presarati cu cascaval ras.
Asezati cochiliile pe o tava tapetata cu hartie de copt si puneti la cuptor, la temperatura maxima (250 – 300C). Coaceti putin, pana se rasucesc usor marginile stridiilor.
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti