Stridii cu cascaval la cuptor

Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 24 stridii in cochilii
  • 200g unt
  • 400g spanac proaspat
  • 200g cascaval ras
  • 6 linguri vin rosu

Mod de preparare

Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.

Scoateti stridiile din cochilii si ungeti generos interiorul cochiliilor cu unt topit. Asezati un strat de spanac fiert si tocat marunt.

Scufundati stridiile in vin rosu si asezati-le cate doua pe o cochilie. Presarati cu cascaval ras.

Asezati cochiliile pe o tava tapetata cu hartie de copt si puneti la cuptor, la temperatura maxima (250 – 300C). Coaceti putin, pana se rasucesc usor marginile stridiilor.

 


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole boabe uscate

Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...

Ciorba de fasole boabe uscate
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos