Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Rosiile se decojesc, se pasireaza sau se taie felii. Se taie ceapa felii subtiri si se cale
Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Rosiile se decojesc, se pasireaza sau se taie felii.
Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in ulei.
Intr-un vas termorezistent si aseaza ceapa, apoi un strat de vinete tocate, ardei taiati felii subtiri si, deasupra, rosiile. Se lasa vasul 10 minute la cuptor.
Se serveste rece, cu patrunjel verde, tocat marunt.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa