Ardei umpluti

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 bucati ardei pentru umplut
  • 30 dkg carne macinata
  • 1 cana orez fiert
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • 3 fire de frunze de patrunjel taiate marunt
  • Slanina afumata
  • Ceapa rosie
  • Rosii
  • sare
  • piper
  • Cascaval razuit
  • Ulei

Mod de preparare

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe fiecare ardei punem rondele de ceapa, cate o felie de slanina si cate o felie de rosie. Ii ungem cu oul amestecat cu smantana, daca este necesar razuim cascaval deasupra. Prajim in cuptor jumatate de ora.
Alte mancaruri romanesti

Zacusca vinete

Zarzavat

Zacusca de fasole

Zacusca de ghebe

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide