Se spala morcovii si se fierb. Se scurge bine apa, se rad de coaja si se trec prin sita. Se freaca spuma intr-un castron galbenusurile cu zaharul, se
Se spala morcovii si se fierb. Se scurge bine apa, se rad de coaja si se trec prin sita. Se freaca spuma intr-un castron galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu pasta de morcovi vanilia, untul incalzit si sarea. La urma se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor. Se pune compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit pina se rumeneste (20-30 minute).
Se serveste pudrata cu zahar vanilat
O banala rulada poate fi un desert cu adevarat delicios si deloc migalos. Daca la inceput imi era frica sa pregatesc rulade,...
Desert rulada cu nuca si crema de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata