Budinca de spanac cu cascaval

Spanacul se curata, se fierbe in apa clocotita cu sare 7 minute si se scurge. Se amesteca cu un sos alb preparat din 50 gr. unt, faina, lapte si jumat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 100 gr. unt
  • 150 gr. cascaval sau svaiter
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • sare

Mod de preparare

Spanacul se curata, se fierbe in apa clocotita cu sare 7 minute si se scurge. Se amesteca cu un sos alb preparat din 50 gr. unt, faina, lapte si jumatate din cascavalul sau svaiterul ras. Se toarna intr-o forma unsa cu unt, presarata cu restul de cascaval ras. Pe deasupra se pune restul de unt taiat in bucatele. Se coace 30 minute in cuptor incins.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de rosii cu bacon afumat si cartofi

Vara, cea mai gustoasă ciorbă este, de departe, cea din roșii de grădină bine coapte, iar dacă o asezonăm și cu alte...

Ciorba de rosii cu bacon afumat si cartofi
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea