Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe.
Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe. Se lasa sa se raceasca in lichidul in care a fiert, se scurge si se taie cuburi mici. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala; se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma. Din faina dizolvata in lapte, 50 g unt sau margarina si cubul MAGGI se prepara un sos. Se lasa sa se raceasca, se adauga sare, galbenusuri, albusurile batute spuma, conopida, piper si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei. in tava unsa cu unt sau margarina si tapetata cu pesmet se aseaza compozitia obtinuta; deasuprea se toarna smantana. Se introduce in cuptor cca 20 de minute. Se raceste putin si se portioneaza.
Budinca din conopida se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa