Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine.
Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine, oul, salvia si laptele. Se asezoneaza si se modeleaza 8 carmaciori. Se dau carnaciorii prin parmezan ras. Se incinge utul ramas si uleiul si se prajesc carnaciorii la foc mic pana devin aurii.
Se servesc cu salata verde.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti