Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine.
Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine, oul, salvia si laptele. Se asezoneaza si se modeleaza 8 carmaciori. Se dau carnaciorii prin parmezan ras. Se incinge utul ramas si uleiul si se prajesc carnaciorii la foc mic pana devin aurii.
Se servesc cu salata verde.
Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .
Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarinIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.