Cassoulet vegetarian la cuptor este o reteta vegetariana, foarte gustoasa. Aceasta reteta de cassoulet o gasiti pe culinar. ro, alturi de alte retete cu legume.
Cassoulet vegetarian la cuptor este o reteta vegetariana, foarte gustoasa. Se incalzesc in 3 linguri de ulei de masline si se prajesc cepele si firele de celery, tocate marunt. Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa pe foc un minut. se amesteca apoi cu rosiile tocate din conserva, zaharul brun, tarhonul tocat si se asezoneaza. Se adauga supa de legume si se fierbe la foc mic 30 de minute. Se adauga dovlecelul decojit si tocat, morcovii tocati si telina tocata grosier cu 5 linguri ulei de masline. Se asezoneaza si se introduce in cuptor 30 de minute. Se scot legumele si se da la cuptor 160 grade. Se adauga in amestecul de rosii 400 gr fasole boabe, legumele coapte, mustarul si patrunjelul tocat. Se pun intr-un vas termorezistent. Se amesteca pesmetul cu putin patrunjel si tarhon tocate, apoi se presara peste compozitie si se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline. Se pun in cuptor timp de 50 de minute.
Cassoulet vegetarian la cuptor se serveste calda.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti