Chiftele cu ciuperci

Se pun cartofii la fiert, dupa care se paseaza. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toc marunt, i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g ciuperci proaspete
  • 3 cartofi mari
  • 4 cepe mici
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 2 linguri faina
  • oregano
  • cimbru
  • 3 foi de salata verde
  • 1 legatura de marar
  • ulei pentru prajit
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert, dupa care se paseaza. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toc marunt, iar salata fasii.

Se pun toate ingridientele intr-un castron, se amesteca si se sareaza, pipereaza dupa gust, se mai adauga oregano si ciumbru. Se adauga faina si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.

Se formeaza chiftelutele rotunde cu mana uda, se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins. Se scot pe cartie absorbanta.
Se servesc cu ketchup, marar sau hrean.

Retete de post

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca