Se pun cartofii la fiert, dupa care se paseaza. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toc marunt, i
Se pun cartofii la fiert, dupa care se paseaza. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toc marunt, iar salata fasii.
Se pun toate ingridientele intr-un castron, se amesteca si se sareaza, pipereaza dupa gust, se mai adauga oregano si ciumbru. Se adauga faina si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Se formeaza chiftelutele rotunde cu mana uda, se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins. Se scot pe cartie absorbanta.
Se servesc cu ketchup, marar sau hrean.
Retete de post
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa