Chiftele cu pois chiches (naut)

Din naut se face un piureu care se amesteca cu morcovii dati pe razatoare si cu toate celalte ingrediente. Se prajesc in ulei, la foc mediu cate 5 min

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g naut din conserva
  • 2 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • 6 cepe verzi
  • 2 lgrite de chimen pudra
  • 2 oua
  • 100 gr de pesmet
  • patrunjel si coriandru verde
  • sare
  • piper
  • 2 lg ulei

Mod de preparare

Din naut se face un piureu care se amesteca cu morcovii dati pe razatoare si cu toate celalte ingrediente. Se prajesc in ulei, la foc mediu cate 5 minute pe fiecare parte. Se scot din ulei, si se pun pe un platou acoperit cu hartie absorbanta, pentru a se absorbe uleiul.


Se poate servi cu un sos de rosii si cu garnitura preferata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...