Chiftele de cartofi cu dovlecel

Chiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura faina de malai
  • 5 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • frunza de marar sau patrunjel

Mod de preparare

Cartofii si dovlecelul se razuiesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si verdeata. Se amesteca cu usturoiul pisat, faina si verdeata. Este foarte important ca atunci cand gatesti cu oua sa le speli inainte. Este recomandat ca spalarea oualelor sa se faca inainte de a fi puse in frigider. Daca compozitia nu este suficient de bine legata se mai pune un ou. Se fac bilute si se prajesc in ulei incins. Se pot imbogati cu seminte de susan.


Chiftelele se pot servi cu un sos din iaurt si verdeturi sau seminte de susan.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...