Chiftele de cartofi cu dovlecel

Chiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura faina de malai
  • 5 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • frunza de marar sau patrunjel

Mod de preparare

Cartofii si dovlecelul se razuiesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si verdeata. Se amesteca cu usturoiul pisat, faina si verdeata. Este foarte important ca atunci cand gatesti cu oua sa le speli inainte. Este recomandat ca spalarea oualelor sa se faca inainte de a fi puse in frigider. Daca compozitia nu este suficient de bine legata se mai pune un ou. Se fac bilute si se prajesc in ulei incins. Se pot imbogati cu seminte de susan.


Chiftelele se pot servi cu un sos din iaurt si verdeturi sau seminte de susan.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

De fel ''mis'' carnivora, ca doar is leoaica conform zodiei....ce sa o mai dau de gard imi cam place carnita, asta nu...

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca