Chiftele de dovleac

Cartofii si dovlecelul se razalesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si mararul. Se amesteca ingredientele. Chiftelele se frig in ulei fierbin

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 lingura de faina de malai
  • 5 linguri de faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • frunza de marar

Mod de preparare

Cartofii si dovlecelul se razalesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si mararul. Se amesteca ingredientele. Chiftelele se frig in ulei fierbinte. Se poate imbogati si cu seminte de susan, si se poate frige si in aer liber, pe disc. Se mai poate adauga smantana si cascaval.
Alte retete legume recomandate

Ciulama de ciuperci

Spanac cu ou

Orez cu mazare

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!