Chiftele de praz

Se curata, se taie in bucatele si fierbe prazul, se scurge si se da prin masina, cu o ceapa taiata marunt si prajita in ulei, o felie de piine muiata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 fire de praz
  • o ceapa
  • un ou
  • miez de piine
  • verdeata tocata
  • faina
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Se curata, se taie in bucatele si fierbe prazul, se scurge si se da prin masina, cu o ceapa taiata marunt si prajita in ulei, o felie de piine muiata in lapte si bine stoarsa. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se amesteca cu putina faina. Se fac chiftele, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...