Prazul se da prin masina de tocat. La 1 kg de praz - 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare. Se a
Prazul se da prin masina de tocat. La 1 kg de praz - 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare. Se amesteca totul impreuna. Se face o pasta ca smantana groasa. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul intr-o tigaie cu untura fierbinte. Aceste chiftele, se rumenesc, pe o parte si pe alta. Se aseaza intr-o forma care merge la foc. Se toarna deasupra o ceasca de smantana amestecata cu un praf de faina, se presara parmezan ras. Se da o jumatate ora la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.