Chiftele vegetariene

Se dau pe razatoare morcovii si varza si se fierb in apa clocotita. Se adauga grisul si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Se da vasul deoparte, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 morcovi
  • varza
  • 1 capatana de salata verde
  • 50 g gris
  • 1-2 oua
  • 2 linguri de marar tocat marunt
  • pesmet
  • smantana

Mod de preparare

Se dau pe razatoare morcovii si varza si se fierb in apa clocotita. Se adauga grisul si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Se da vasul deoparte, se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza, unul cate unul, ouale si se adauga mararul si salata, tocate marunt. Cu mana umeda se modeleaza chiftelele, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu smantana.

Alte retete recomandate

Mazare cu sos de rosii

Mancare de urzici

Salata de telina si morcovi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulas de oaie cu fasole boabe

Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....

Gulas de oaie cu fasole boabe
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca