Chiftelute cu spanac

Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici. Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500gr.carne tocata
  • 1ceapa
  • 1 cartof mare rasi pe razatoare si storsi de lichid.3 catei usturoi pisat
  • 1legatura patrunjel tocat
  • 1 ou
  • sare piper dupa gust
  • ulei de masline pentru prajit. pentru spanac:4linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mare tocata
  • 1kg.spanac spalat si rupt in bucati
  • 2rosii mari taiati cubulete
  • sare
  • piper
  • 1lingurita zahar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 catei usturoi pisat
  • 1lingurita carcum
  • 1lingurita praf de supa
  • 3/4pahar apa

Mod de preparare

Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici.

Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaza lichidul. Intr-o cratita se prajeste ceapa,se adauga spanacul si restul de ingrediente,se adauga apa si cand fierbe se adauga chiftelutele. Se acopera si de fierbe 20 de minute. Daca e prea uscata se adauga un pic de apa.
Se serveste cu orez alb.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca