Chop Suey cu porc

Chop Suey cu porc este o reteta cu specific chinezesc. Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de: amestec de legume, carne de porc, sos.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Chop Suey cu porc

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 750 g mix de legume congelate (Asia)
  • 1 stamplu Sake (vin de orez)
  • 2-3 linguri sos Teryaki
  • 2-3 linguri ulei de susan
  • piper cayenne sau negru
  • sare.

Mod de preparare

Chop Suey cu porc este un preparat culinar chinezesc foarte usor de pregatit.  Legumele Asia mix contin: - ardei gras rosu - germeni de soia - morcovi - pastai tinere de mazare - boabe verzi de mazare - ciuperci Mu-Err - bambus - praz Se taie carnea fidelute, si se prajeste scurt la foc puternic, in ulei de susan. Cand e putin rumena carnea, se adauga paharelul de Sake si se lasa mai departe la rumenit. Dupa ce vinul scade si carnea incepe din nou a sfarai, se aduga legumele (nu le puneti congelate peste carne!), se invarte bine si se lasa cateva minute. Nu se lasa la inmuiat, se servesc al dente.


Servim cu orez basmati.

Alte retete culinare recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...