Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoar
Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se serveste fierbinte
Andra Mihail a pregătit pentru azi Crostini cu ciuperci - Rețeta gustoasă pentru un aperitiv rapid. Descoperă o...
Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapidPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura