Ciuperci dupa reteta secuiasca

Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le pun

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr cuperci
  • 150 gr morcovi
  • patrunjel
  • 100 gr ceapa rosie
  • 100 gr untura
  • 200 ml smantana
  • piper macinat
  • sare
  • 1 lingura boia

Mod de preparare

Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le punem peste ceapa. Condimentam cu sare si piper macinat si le calim pana devin moi.

Fierbem legumele, intr-o oala pana devin moi, le scurgem si le pisam.

Zeama ramasa de la legumele pisate o turnam peste ciuperci si fierbem.

Servim cu smantana.
Pofta buna!

Alte retete ciuperci

recomandate:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca