Ciuperci pane in pesmet

Ciupercile pane sunt foarte usor de preparat, sunt delicioase si hranitoare, si reprezinta o garnitura excelenta pentru mancarea cu carne.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 oua
  • patrunjel
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri de pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile minunate se spala bine,se usuca ,se dau cu sare si piper. Ouale le batem si le amestecam cu putina sare si patrunjel tocat marunt. Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate. Se scot pe un servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces .


Ciupercile pane preparate astfel sunt crocante si sunt o garnitura excelenta.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos