Conopida cu brinza

Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acela

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g conopida
  • desfacuta in buchetele
  • 25 g unt
  • cite un ardei rosu
  • verde si galben
  • 25 g faina alba
  • 450 ml lapte
  • 100 g brinza
  • o lingura pesmet
  • 25 g cascaval

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acelasi ulei se toarna faina si se amesteca incet, se adauga laptele si se fierbe un sos gros in care se va adauga spre sfirsit nucsoara si 2/3 din brinza. Conopida scursa se pune intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra amestecul de lapte, se pun ardeii, se presara cu pesmet, parmezan si restul de brinza. Se coace 25 min.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii